‘Εκθεση 2019

H φετινή έκθεση της λέσχης θα διεξαχθεί στον ίδιο χώρο με την περσινή.

Eδώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση των μελών μας.

Λίγα για την έκθεση :  Στην έκθεση αυτή συνδιοργανωτές είναι η Αττική Λέσχη Οικόσιτων Πτηνών (ΑΛΟΠ) της οποίας τα μέλη εκτρέφουν κυρίως καναρίνια χρώματος και ο Αττικός Σύλλογος Εκτροφέων Καναρινιών (ΑΣΕΚ) του οποίου τα μέλη εκτρέφουν κυρίως καναρίνια εμφάνισης και τύπου. Μπορούν να συμμετέχουν Έλληνες εκτροφείς με δαχτυλίδια που έχουν το χαρακτηριστικό της Ελληνικής Ορνιθολογικής Ομοσπονδίας (ΕΟΟ), ή αυτό της Π.Ο.Ο  Πανελληνίας Ορνιθολογικής Ομοσπονδίας (FPO).  Επίσης, θα γίνονται δεκτά, πουλιά εκτροφέων που δεν είναι κάτοικοι Ελλάδας, με δαχτυλίδια αναγνωρισμένων ομοσπονδιών, μελών της Παγκόσμιας Ορνιθολογικής Ομοσπονδίας (COM). Δεν γίνονται δεκτά πουλιά τα οποία ανήκουν σε Έλληνα εκτροφέα κάτοικο Ελλάδας και έχουν δαχτυλίδια Ομοσπονδίας, συλλόγου, ή Club Εξωτερικού. Η Έκθεση – Διαγωνισμός ως προς την κατηγοριοποίηση και κρίση των πουλιών, ακολουθεί τα πρότυπα της Παγκόσμιας Ορνιθολογικής Ομοσπονδίας (COM). Οι κριτές είναι απαραίτητο και θα έχουν την πιστοποίηση OMJ. Δηλαδή θα είναι κριτές, που ανήκουν στους εγκεκριμένους πίνακες των κριτών της Παγκόσμιας Ορνιθολογικής Ομοσπονδίας (COM).

AΦΙΣΑ

ΑΦΙΣΑ MAS

LOGO

LOGO EKUESIS


ΟΙ  ΚΡΙΤΕΣ

KRITES


ΧΟΡΗΓΟΙ

Με μεγάλη μας χαρά, ανακοινώνουμε οτι η εταιρεία Klouvotechniki θα είναι ενας από τους χορηγους της εκθεσης μας. Τα προϊόντα της εταιρείας περιλαμβάνουν τροφές/κλουβιά/αξεσουάρ για σκύλο/γάτα/πτηνά/ερπετά/ψάρια/τρωκτικά και μπορείτε να τα βρείτε σε ΟΛΑ τα pet shop της χωρας, αλλά και της γειτονιάς σας

KLOYBOTEXNIKHneo


Με μεγάλη μας χαρά, ανακοινώνουμε οτι η εταιρεία Donald Pet Care θα είναι μια από τους χορηγους της εκθεσης μας. Τα προϊόντα της εταιρείας, μεταξύ πολλων άλλων, περιλαμβάνουν Witte Molen, Raff, Professional mix και μπορείτε να τα βρείτε σε ΟΛΑ τα pet shop της χωρας.

donald


Με μεγάλη μας χαρά, ανακοινώνουμε οτι το κατάστημα Petmat θα είναι ενας από τους χορηγους της εκθεσης μας. Για πληροφορίες μπείτε στο www.petmat.gr.

PETMAT


Με μεγάλη μας χαρά, ανακοινώνουμε οτι η εταιρεία Tuana θα είναι ένας από τους χορηγούς της έκθεσης μας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε τον επίσημο αντιπρόσωπο της εταιρείας στην Ελλάδα.

TUANA


Με μεγάλη μας χαρά, ανακοινώνουμε οτι το κατάστημα Onlinepet θα είναι ενας από τους χορηγούς στην έκθεσή μας. Για πληροφορίες  στο www.onlinepet.gr

ONLINEPET


Με μεγάλη μας χαρά, ανακοινώνουμε οτι η εταιρεία BIO VET LINE θα είναι ενας από τους χορηγούς στην έκθεσή μας.RED-PET


 

Advertisement